Om stillingen
Som kommunikasjonsrådgiver hos oss får du meningsfulle arbeidsoppgaver og mulighet til å påvirke samfunnsutviklingen. Du får jobbe analytisk med faktaorientert kommunikasjon og får formidle den gjennom effektive og engasjerende fortellerteknikker i alle våre kanaler, i sosiale medier, på nett og papir.

Dine kvalifikasjoner
Du har et øye for hva som fungerer på sosiale medier, er dreven på foto og videoproduksjon, og skriver godt til ulike målgrupper og på ulike plattformer. Du har analytisk teft, samtidig som du er kreativ, har gode ideer og tar initiativ til nye prosjekter. Du behersker både tradisjonelle og moderne journalistiske metoder og har gode formidlingsevner. Du er oppdatert på digitale historiefortellingsteknikker og behersker grunnleggende verktøy for digital publisering.

Du har høyere utdanning, helst innenfor kommunikasjon eller journalistikk, men så lenge du har relevant erfaring, vil vi vurdere søknaden din.

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig med avdelingens prioriterte oppgaver, og som har klare tanker om hvordan du kan bidra til å styrke vårt kommunikasjonsarbeid. Du må også samarbeide godt med andre, og vi forventer at du deler kunnskap og erfaringer med kollegaene dine. Samtidig er det viktig at du har evne til å lytte og lære.

Oppstart
Vi ønsker at du begynner hos oss så snart som mulig.

Ansettelsesform
Fast heltid

Søknadsfrist
Søknad med attester og vitnemål sendes trine.jespersen@parat.com innen 18. mai 2022.

Praktisk informasjon
Parats kommunikasjonsavdeling holder til sentralt i Oslo og skal utvides fra fem til syv ansatte.

De ansatte i Parat har en fleksibel arbeidssituasjon med gode pensjonsbetingelser og andre rettigheter nedfelt i tariffavtalen vår. Lønn avtales individuelt og avhenger av kompetansen din.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med leder for kommunikasjonsavdelingen Trygve Bergsland, Telefon: 90 58 56 39

Om arbeidsgiveren
Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon etablert 1. januar 2005 og tilsluttet YS. Vi har over 70 ansatte og i overkant av 40 000 medlemmer innen de fleste yrker og bransjer innen alle sektorer i arbeidslivet. Vårt hovedkontor ligger sentralt i Oslo, og vi har regionkontorer i seks byer i Norge. Vi er opptatt av et mangfoldig arbeidsmiljø og alle kvalifiserte oppfordres til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, nedsatt funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller alder.