Større skrift: A A A

Gerd Bang-Johansen har overlatt stafettpinnen til Anne-Gro Årmo. Foto: Trygve Bergsland.

Ny leder for tannhelse­sekretærene i Parat

Anne Gro Årmo er ny leder i Tannhelsesekretærenes forbund i Parat. Valget av nytt sentralstyre i ThsF ble gjennomført på forbundets landsmøte på Gardermoen denne uka. Wenche Husby ble valgt til ny nestleder. Lykke til, vi har løftet oss, men jeg vet at det kommer til å bli enda bedre, sa avtroppende leder Gerd Bang Johansen til ThsFs nye leder etter valget.

Anne Gro Årmo ser fram til å gå løs på oppgaven som forbundsleder i ThsF.
– Etter 12 år som nestleder i Tannhelsesekretærenes forbund ser jeg det både som en plikt og en stor glede å få lov til å videreføre arbeidet i denne organisasjonen, sier hun til Parat24.

Hun trekker fram nye læreplaner for tannhelsesekretærutdanningen som noe av det viktigste forbundet skal jobbe med framover.
– Dette er en stor oppgave, og noe vi har i vår strategiske plan, nemlig at vi skal jobbe for utdanningen for tannhelsesekretærene, sier hun. 

Her er det nye sentralstyret:
Styret thsf 2019
F.v: Laila Aas, Mona Kirsti S. Persen, Stine-Jeanett Wold Knudsen, Anne Fosshaug, Ellinor Brattset, Siri Solem, Anne Marie Fester, Berit Mayer Foran: Wenche Husby og Anne-Gro Årmo. Foto: Vetle Daler