Større skrift: A A A

Rune Berge er ny konserntillitsvalgt i Schibsted. Foto: Vetle Daler

Rune Berge blir konserntillitsvalgt i Schibsted

Rune Berge er tillitsvalgt hos finn.no og sitter i styret i Parat Media. Nå blir han konserntillitsvalgt for åtte tusen ansatte i Schibsted. Mangeåring finn.no-tillitsvalgt Rune Berge er valgt av landskonferansen for tillitsvalgte i Schibsted til vervet som konserntillitsvalgt. I to år skal han, sammen med to andre ansattrepresentanter, på full tid representere alle konsernets åtte tusen ansatte i 22 land.

Schibsted eier blant annet mediehus som VG og Aftenposten i Norge, Svenska Dagbladet og Aftonbladet i Sverige, samt markedsplasser på nett som finn.no, blocket.se og tori.fi. Schibsted er i tillegg majoritetseier i det nye selskapet Adevinta, som driver en rekke ledende markedsplass-nettsteder rundt om i verden.
– Jeg er veldig ydmyk og spent, sier Rune Berge til Parat24. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven 1. juni. Fra samme dato fratrer han som tillitsvalgt for Parat-klubben i finn.no.
– Dette er en fin mulighet til å bli kjent med større deler av virksomheten, og å få lov til å treffe alle de flinke ansatte. Jeg ser fram til å representere de ansatte i alle spørsmål som angår dem, på tvers av land, sier Rune Berge, som er forberedt på at det blir en del reising i forbindelse med det nye vervet.

Liz Ovesen, leder i Parat media, ønsker ham lykke til i det nye vervet.
– Rune har stor tillit og troverdighet blant medlemmer og tillitsvalgte i alle forbund i mediebransjen. Han er rett mann på rett sted, sier hun til Parat24.