Du har valgt dette kurset:


Kursnavn Region Start Dato Sted Hotellnavn Påmeldingsfrist
Medlemsforedrag - “Hva motiverer oss til IKKE å prestere?” Region Sør 20.09.2017 KONGSBERG Quality Grand Hotel Kongsberg
Frist utløpt


Parat region sør har den glede å kunne invitere til foredrag med Morten Teien

"Alle er motivert. Alltid. Men vi er ofte motivert til ikke å lykkes! Hvorfor kjenner noen mer frykt enn andre når de står ovenfor utfordringer?
Hvordan kan du lære å bli mer trygg og utholdende når du står ovenfor vanskelige situasjoner? Alle mennesker kjenner på frykt og usikkerhet, men vi opplever det forskjellig. Hvordan kan du hjelpe deg selv og andre til å takle usikkerhet og nervøsitet slik at du kan gjøre det du ønsker å gjøre?

Morten Teien vil gjøre deg mer bevisst på hva som hindrer deg, og hvordan du kan overvinne disse hindringene. Å lykkes handler ikke om hvem du er. Det handler om det du gjør. Du vil få enkle, men kraftfulle innsikter som kan hjelpe deg til å bli tryggere, og å overvinne din frykt for å feile."

Morten Teien er en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon og motivasjon. Han har mottatt Confex´ ærespris, og er flere ganger nominert til Årets foredragsholder, Årets Motivator og Årets kursholder. Morten er både utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialfelt motivasjon og prestasjonspsykologi. I tillegg er han Bedriftsøkonom fra BI. Han har sin arbeidserfaring fra bl.a. Gjensidige, Storebrand og Euro Business School. De siste årene har han jobbet som rådgiver, foredragsholder og prosessveileder innenfor privat og kommunal sektor.

Velkommen til et foredrag som kommer til å gi deg mye!

Påmelding gjøres gjennom kurskalenderen på våre nettsider med ditt medlemsnummer og passord. Kontakt medlemsregisteret (medlem@parat.com) dersom du mangler medlemsnummer og passord for å logge inn på medlemsportalen.

Vennlig hilsen
Parat Region Sør


Tilleggsinformasjon til påmelding: